Bomuldsgarn

Bomuldsgarn – Hvad er det, og hvorfor er det det rette valg for dig?

Din interesse for garn, hækling eller strikning har højest sandsynlig ført dig hertil. På denne side vil du kunne finde informationer omhandlende billig bomuldsgarn – et af de mest populære garntyper til hækling og strikning.

Her hos eGarn.dk går vi op i, at vores indhold omhandlende garn er af høj kvalitet. Nedenstående artikel besvarer derfor højest sandsynligt de spørgsmål omhandlende bomuldsgarn, som du måtte sidde inde med.

Bomuldsgarn kan bruges til de fleste kreationer!

En af grundene til, at bomuldsgarn er en af de mest populære former for garn, er grundet dets store anvendelighed. Med andre ord kan bomuldsgarn bruges til alt fra de varme projekter i de kolde måneder til de lidt ”lettere”, hvor luften frit skal kunne bevæge sig igennem garnet.

Du kender måske i forvejen til bomulds mange forskellige anvendelsesformer – eksempelvis giver en trøje lavet af 100% bomuld en utroligt dejlig følelse. Ikke noget med det, så gøres der ofte brug af bomuldsgarn ved at blande garnet med et andet stof. Bomuldsgarn er altså ikke blot et selvstændigt stof, men samtidig også et perfekt kombinationsstof.

Hvilket bomuldsgarn skal jeg vælge?

Ovenstående spørgsmål er naturligvis svært at svare på, da det – som altid – afhænger af hvilket projekt du ønsker at begive dig ud i. I kategorien bomuldsgarn findes der uhyre mange forskellige slags, og det kan derfor føles lidt som en jungle at skulle udvælge en eller flere til brug i projektet.

Garn af bomuld kommer i mange forskellige farver, hvilket giver dig den fulde kontrol, når du skal i gang med dit projekt.
Kontrollen over farvevalg er for mange vigtig, da det giver det sidste personlige præg ved en kreation. Endvidere muliggør det en 100% valgfrihed hos modtageren, hvis denne er en anden end dig selv.

Denne type garn kommer selvfølgelig i mange forskellige mærker, og som nævnt ovenfor, er det ganske nemt at blive forvirret. Hvilket er bedst til dit projekt? Hvilket er det mest praktiske? Og hvordan ligger de forskellige mærker prismæssigt?

Et godt tip er allerede nu at finde den opskrift, som du agter at følge. I opskriften vil du oftest opleve, at den bedste garntype vil blive beskrevet. Derudover står der nogle gange, hvilket mærke der er gjort brug af, hvis du ønsker samme slutresultat som billedet viser.

Skal vi dog anbefale noget bomuldsgarn, som du med garanti ikke bliver skuffet over, så er følgende værd at overveje:

• Drops loves you 5
• Drops loves you 6
• Mayflower Life
• Drops Muskats

Disse kvaliteter er uddybet i de kommende sektioner.

DROPS Loves You-kollektionen – Køb dit miljørigtigt garn hos os!

Hvis du, som store dele af befolkningen, ønsker at udøve miljørigtige handlinger, så er dette faktisk også muligt indenfor garnverdenen. DROPS Loves You 5 og DROPS Loves You 6 er nemlig bomuldsgarn, som er recirkuleret/genbrugt og dermed miljøvenligt. Herudover er begge typer uhyre nemme at arbejde med, hvilket giver dig en større kreativ frihed. Med denne kvalitet kan du lave alt fra ponchoer og trøjer til tæpper og andet tilbehør til hjemmet.

DROPS Loves You-kollektionen er udarbejdet af Garnstudio, og er en kollektion der er limited edition. Vil du derfor sikre dig garnet, skal du være hurtigt ude, da det ikke er en del af den normale kollektion. Det betyder, at det ikke vender tilbage igen – skal du derfor have strikket en bluse, hvor du mener dette bomuldsgarn passer perfekt? Så bør du købe DROPS Loves You 5 eller DROPS Loves You 6 hurtigst muligt.

Mayflower Life – 100% økologisk bomuld

Ønsker du garn til et projekt, hvor økologien sættes i højsædet, og hvor du derudover ender med et uhyre blødt resultat? Så er Mayflower Life det helt rette valg. Garnet er lavet af 100% økologisk bomuld, og en af fordelene er, at du har mulighed for at vaske denne ved 40º samt komme den i tørretumbleren – en stor fordel, hvis det endelige resultat skal bruges til hverdagsbrug. Det ses ofte, at Mayflower Life bruges til babytøj, da kvaliteten er slidestærk – en ganske god egenskab, når de små tumler rundt på gulvet.

Mayflower Life er et dansk mærke – ønsker du derfor at støtte en dansk garnproducent, er dette en perfekt mulighed.

DROPS Muskat – Klassisk bomuldsgarn til den kvalitetsbevidste forbruger!

Vi er her tilbage ved DROPS-kollektionen, som er udviklet af Garnstudio. DROPS Muskat er den helt klassiske bomuldsgarn, som grundet den høje kvalitet er blevet en favorit blandt forbrugerne. DROPS Muskat garnet er lavet i 100% egyptisk merceriseret bomuld, og det betyder dermed, at det er et af de fineste langfibrede bomuld på markedet. Det kommer endvidere i alskens forskellige farver, hvilket atter bør være et plus i din bog.

DROPS Muskat er det rigtige valg for dig, hvis du er ude efter et af markedets mest kvalitetsfulde bomuldsgarner.

Køb dit bomuldsgarn online her!

Ønsker du at spare tid i din hverdag, så kan du med fordel handle online. Her hos eGarn.dk går vi op i, at du som kunde går herfra med den bedst mulige oplevelse. Udover at du kan handle direkte fra sofaen, så er du sikker på, at bestiller du dit billig bomuldsgarn hos os, så vil vi sørge for, at du får garnet leveret hurtigt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan komme i gang med dit næste projekt hurtigst muligt, og vi prioriterer derfor den hurtige leveringstid uhyre højt. Derudover har vi stort fokus på, at du bliver serviceret på den helt rigtige måde. Sidder du derfor inde med spørgsmål eller kommentarer, så tøv ikke med at hive fat i os. Vi agter at besvare alle henvendelser hurtigst muligt!

Her hos eGarn.dk sælger vi billigt bomuldsgarn af høj kvalitet – tag derfor et kig på vores store udvalg af bomuldsgarn her på siden, og lad dig inspirere til dit næste projekt. Vi håber, at du finder det perfekte garn til dit næste projekt!