Filtkugler

filtkugler-1-cmfiltkugler-2-cm

 

 

 

 

 

 

 

 

Kreativitet er et must når man strikker eller hækler – det er nemlig kreativiteten, der giver dig idéerne til de små detaljer, der gør dit projekt helt unikt. En af de mest populære måder at være kreativ på, er ved at gøre brug af filtkugler. Disse filtkugler kommer i en masse forskellige farver og størrelser, hvilket giver dig utallige muligheder for at udfordre din kreativitet.

Kun din kreativitet sætter grænser med filtkugler!

Filtkugler har altid været populære at arbejde med
– men hvorfor er det tilfældet? Udover at filtkugler er uhyre nemme at arbejde med, så er resultatet tilpas anderledes fra andre strikke- og hækleprojekter, at kreativiteten udfordres på en helt anden måde. Se blot hvor populært tæpper lavet af filtkugler er blevet – dén ekstra dimension, som filtkugler giver det endelige resultat såsom tæpper og bordskånere, er (måske) en af de største grunde til, at filtkugler er gået hen og blevet så populære.

For at give dig lidt inspiration til, hvad du kan lave ud af billige filtkugler, har vi herunder lavet en idéliste:

• Tæppe af filtkugler: Du har uden tvivl set dem/hørt om dem før – det uhyggeligt dyre filtkugle tæppe. Hvorfor bruge pengene på et færdiglavet tæppe, når du kan hygge dig med at kreere det selv?

• Bordskånere: En klassiker ud af filtkugler. Giver et super smart touch til bordet, og vil uden tvivl kaste misundelige kommentarer af sig.

• Dekorationer: Mulighederne for at lave dekorationer ud af filtkugler er nærmest uendelige. Hvad med et flot hjerte til ophæng?

• Smykker af filtkugler: Det lyder måske underligt i manges ører, men det er om ikke andet muligt at lave smykker ud af filtkugler!

Vi er slet ikke i tvivl om, at du kan finde på mange flere idéer. Ovenstående 4 idéer er blot et udvalg af mange – for som vi tidligere har skrevet, så er det kun din kreativitet der sætter grænser!

Et godt tip fra os er, at du som start bør gå i gang med kreationer, som ikke er alt for krævende. Er det din første gang med kuglerne, og har du ingen erfaringer indenfor området, vil du hurtigt køre træt i arbejdet, hvis det viser sig at være for stor en mundfuld Start derfor ud i det små med fx bordskånere, som i realiteten blot er et mini-tæppe. Er din drøm at lave et helt tæppe af filtkugler? Så er ovenstående fremgangsmåde en du bestemt bør overveje!

Vælg filtkugler i 2 forskellige størrelser!

For maksimal mulighed for udfoldelse af din kreativitet, forhandler vi hos eGarn.dk filtkugler i 3 forskellige størrelser. Dette muliggør for dig altid at kunne vælge lige præcis den størrelse, du lige står og mangler. VI har følgende 3 størrelser:

• 10 mm – Gode til eksempelvis dekorationer, smykker m.v.
• 20 mm – Det rette valg til fx bordskånere

Vi anbefaler at bestille lidt af hvert første gang. På den måde vil du hurtigt kunne se, hvilken størrelse der passer bedst til dit projekt. Endvidere vil de kugler, som du ender med i overskud, kunne bruges til andre spændende projekter.

Hop med på DIY (Do It Yourself) bølgen med filtkugler!

I og med du (højest sandsynligt) i forvejen strikker eller hækler, så er du allerede med på DIY bølgen. Du kan dog tage det til det næste niveau ved at begynde og arbejde med filtkugler – det bliver nemlig ikke meget mere DIY end det!

Kuglerne kommer i så mange forskellige størrelser og farver, at du kan lave lige hvad der passer dig. Her hos eGarn.dk har vi udvalgt nogle af de bedste filt kugler, så du altid er sikker på, at kunne lave arbejde af kvalitetsstoffer. Det ses desværre ofte, at filtkugler kommer i en kvalitet, der ikke er tilfredsstillende – dette vil du ikke opleve hos os.

Vær kritisk i dit valg af filtede kugler!

Der findes ikke noget værre end at modtage en pakke med hækle/strikketing, hvor kvaliteten bare ikke er i orden. Det samme er tilfældet ved kuglerne – det er derfor uhyre vigtigt, at du er kritisk med hvad kuglerne er lavet af. Her hos eGarn.dk anbefaler vi dig, at de er sammensat af uld samt nylon, som ikke går i stykker efter minimalt slid. Du vil hurtigt opleve, at de filtede kugler bliver revet i stykker, hvis ikke kvaliteten er høj nok. Ved at købe kuglerne her hos eGarn.dk kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Det sikrer dig endvidere, at du ikke bruger din tid forgæves, når du eksempelvis vil lave et tæppe af filtkugler. Tænk at bruge flere timer på at lave sådan et tæppe, hvis det efter blot 1 måned er ubrugeligt grundet dårlige materialer. Det ønsker hverken du eller os!

Køb dine filtkugler online og spar penge!

Her hos eGarn.dk kan du online købe dine kuglerne til dit næste projekt. Vi har endvidere tilladt os at skære lidt af prisen – det håber vi naturligvis ikke gøre noget. I og med vi er en online forretning, har vi mulighed for at skære fra i den endelige pris – det kommer dig til gode, da du derved ikke behøver kradse hul i pengepungen. Derudover kan du hos os handle hvornår og hvor du vil.

Vil du derfor spare tid, energi og penge, så bør du købe billige filtkugler her hos eGarn.dk!