Akrylgarn til dit næste hækle eller strikke projekt

Vi har et kæmpe udvalg af akrylgarn her på siden – vi har nemlig specialiseret os i at finde det bedste garn til utrolig lave priser. Så, hvad end du skal strikke en sød lille pompom, et super lækkert sjal eller måske hækle et super sødt sengetæppe til dit barn eller barnebarn, ja så har vi garnet til netop dét projekt!

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Når du skal bruge akrylgarn, er det vigtig, at du finder ud af, hvad du gerne vil hækle eller strikke. Derfor er det en god ide at gå på udkig i en masse strikkeopskrifter, som både kan købes og findes gratis på nettet - og i særdeleshed hos os.

Inden du går i gang med dit næste projekt, er det uhyre vigtig, at du finder ud af, hvad du vil lave, inden du køber dit akrylgarn online, eftersom du skal være meget opmærksom på garnets egenskaber. Hvert garn og garnmærke har nemlig forskellige egenskaber - nogle kryber, andre kan ikke tåle vask osv. Bliv derfor enig med dig selv om, hvad du vil strikke, inden du køber dit akrylgarn.

Du skal være opmærksom på, at man kan få mange forskellige typer og mærker af akrylgarn. Hvis du er på udkig efter 100% rent akrylgarn, så skal du have fingrene i Mayflower Hit Ta-Too, da deres garn udelukkende kun er rent akrylgarn. Er du derimod på udkig efter en garnnøgle til dit næste projekt, der både indeholder en del akrylgarn, og også lidt uldgarn, så skal du gå på udkig i DROPS Peak, som består af 70% akrylgarn og 30% uldgarn.

Udover disse typer, kan du i akrylkategorien også finde akrylgarn, der indeholder bambus, glasfiber og bomuld. Gå på udkig i akrylgarn-universet og find de perfekte garnnøgler til dit næste hygge projekt.

Hvad kan jeg strikke ud af akrylgarn?

Du kan stort set strikke alt ud af akrylgarn, det er kun faktisk kun fantasien der sætter grænser. Dog er der delte meninger om, hvad man rent faktisk bør strikke ud af garnet. Mange mener, at akrylgarnet ikke egner sig til at strikke f.eks. tøj ud af. Det kan blandt andet skyldes, at garnet er alt for tæt og blandt andet ikke holder lige så godt på varmen, som bomuldsgarn og uldgarn gør. Derudover skal du være opmærksom på, at hvis du strikker tøj af akrylgarn, så kan dette danne statisk elektricitet og vil derved kunne være ubehageligt at have på.

Men hvad kan du så rent faktisk strikke ud af akrylgarnet? Selvom akrylgarn ikke egner sig til at strikke tøj af, så kan man naturligvis godt strikke af det. Der findes mange strikkeopskrifter, der giver dig gode idéer til, hvad du kan strikke af akrylgarn. En god klassiker at strikke af akrylgarn er sjal eller et flot sengetæppe. Dog skal du huske på, at man kan få rent akrylgarn, hvor det ikke egner sig til tøj - du kan naturligvis også købe akrylgarn, som består af en blandning. Et eksempel kan være, at garnet består af 50% bomuld og 50% akryl.

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du skal strikke grydelapper, så må det ikke gøres af akrylgarn, da garnet indeholder et stof der er brandfarligt.

Akrylgarn gør arbejdet meget nemmere

Flere og flere der strikker anbefaler, at man bruger akrylgarn, når man skal i gang med at strikke, netop fordi det gør arbejdet endnu nemmere - og hvem elsker ikke det?

Det er ingen synd at forsøge at lette arbejdsbyrden - det er tværtimod smart. Du skal derfor ikke holde dig tilbage, når folk siger, at akrylgarn gør arbejdet langt nemmere - det betyder ikke, at resultatet bliver mindre godt, end hvis du havde valgt noget andet garn (afhænger naturligvis af projektet).

Hvis du er nybegynder til både hækling eller strikning, så er akrylgarn et godt valg

Hækling og strikning er ikke verdens nemmeste discipliner. Er du derfor nybegynder indenfor begge (eller blot én af disse "kunstarter"), kan akrylgarn være et fremragende stof at lægge ud med. Dels er det nemt at håndtere, og dels findes der et utal af forskellige strikkeopskrifter, der egner sig perfekt til dette stof.

Inspiration til hvad du kan lave af akrylgarn, findes der envidere også nok af. Prøv blot at foretag en Google-søgning, og se hvor man opskrifter der dukker op. Opskrifter er ofte en fantastisk måde at få noget inspiration på, og du har derudover mulighed for at lære en helt masse. Der gemmer sig (ofte) nogle gode tips og tricks blandt disse opskrifter - hold dig derfor ikke tilbage fra at læse en 5-10 opskrifter igennem en aften. Det kan sagtens betale sig!

Kvalitets akrylgarn finder du her til utrolig lave priser

Her på siden behøves du slet ikke at skulle finde den store pengepung frem - vi har nemlig gode og lave priser på alt vores akrylgarn hele året rundt, så alle kan være med. Selvom priserne er lave, er vi bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten. Alt akrylgarn du finder her på siden er nemlig kvalitetstestet for at sikre dig det perfekte strikke resultat.

Ikke nok med at du finder kvalitets garn og gode priser her, så er her også andre fordele. Du kan nemlig til enhver tid bestille akrylgarn til dit næste strikkeprojekt hjemmefra din sofa, og samtidig sparer du den tid, det tager at køre hen til din fysiske garnbutik samt ikke mindst den kø-tid der så skulle være. Det er to fluer med et smæk!

Gå på udkig i vores store akrylgarn sortiment her på siden - du vil helt sikkert finde noget, der kan friste dig. Har du husket tilbehøret til de næste garnprojekt? Du kan om ikke andet også finde det her på siden. Bestil akrylgarnet når du har tid og lyst, hele året rundt på hvilket som helst tidspunkt og få det leveret hjem til dig i løbet af få dage