Strikkeopskrifter

Find din nye strikkeopskrift her

[PFV query=”strikkeopskrift” feed=”http://www.partner-ads.com/dk/feed_udlaes.php?partnerid=20874&bannerid=30371&feedid=218″ limit=”” newlineafter=”3″ template=”template6.tpl”]

Er du løbet tør for nye strikkeprojekter? Så er du havnet det helt rigtige sted, hvis du lige nu er på udkig efter nye strikkeopskrifter samt en masse nyttig viden. Du finder her et enormt udvalg af spændende strikkeopskrifter og strikkebøger – hvad enten du skal strikke til din lille baby eller et par varme sokker til de kolde dage, så vil du kunne finde det her hos eGarn.dk!

At strikke er en meget afslappende ting, som mange bruger til at stresse af i deres hverdag. Men man behøves ikke være øvet for at finde den rette strikkeopskrift – vi har nemlig både opskrifter for den øvet og nybegynderen. Slå dig løs i alle vores opskrifter og find en masse inspiration, så du får en god start på dit næste garnprojekt!

Udover at kunne købe strikkeopskrifter hos os, giver vi dig en unik mulighed for at finde ikke mindre end 6500 gratis strikkeopskrifter – hvordan, tænker du måske? Det tip kan du se længere nede på siden her.

Strikkekatalog eller strikkebøger?

Hos eGarn.dk kan både købe strikkebøger og strikkekataloger, men hvad skal du vælge? Det er oftest dig selv, der skal beslutte det, for det kommer helt an på, hvad du vil strikke og lære. Både bøgerne og katalogerne indeholder opskrifter, men katalogerne anvendes ofte kun til enkelte strikkeprojekter, hvor imod en bog bl.a. også kan anvendes at lære nye strikketeknikker. Udover det kan du også finde opskrifter til strikke dyr, legetøj, julepynt, frugt, cupcakes, dukker og meget mere. Alt sammen noget, som du finder her hos eGarn.dk til lave priser.

Her på siden har vi et kæmpe udvalg af både strikkebøger og kataloger, hvor du har mulighed for at prøve kræfter med en masse forskellige strikke- eller hækleopskrifter. De mest populære strikkebøger vi har, er bøger til børn og babystrik, som du finder her.

Du kan derudover altid holde hovedet varmt, når det er koldt udenfor – vi har nemlig et hav af både strikke og hækle opskrifter til at lave den perfekte hue, hvad enten det er til dig, en ven eller til en i din familie.
Slå dig løs i vores strikkeopskrifter til huer her på siden. Køb dem i dag og få den hurtig leveret!

Gratis strikkeopskrifter kan du også finde her

Står du og skal bruge en strikkeopskrift, hækleopskrift eller garnopskrift – så er der både mulighed for at købe dem online eller finde dem gratis på nettet. Nu tænker du sikkert; hvorfor i alverden skulle jeg købe en, opskrift når man kan finde massevis af gratis strikkeopskrifter? Det kan der være flere grunde til – det er forskelligt fra person til person, men de fleste køber en opskrift, fordi det er nemmere at arbejde med, i stedet for hele tiden at skulle printe en strikkeopskrift ud. Strikker man mange ting, kan det nemlig hurtig løbe op i meget papir. Der er fordelen ved at købe opskrifter – det kommer i et katalog, som er nemt at håndtere. Desuden kan man også købe tilbehør til at holde opskrifterne. Dog har flere og flere en tablet, pc eller smartphone, og derved er fordelen her, at man blot finder den opskrift man skal bruge, og så benytter man sin tablet, pc eller smartphone som “katalog”.

Vi her herunder samlet en liste, hvor du har mulighed for at få adgang til en masse gratis strikkeopskrifter. Ligesom du har mulighed for at købe strikkeopskrifter fra Garnstudio, så giver de dig også den unikke mulighed for at kunne søge gratis blandt 6500 opskrifter for både at strikke samt hækle. Du løber derfor aldrig tør for idéer til at skulle strikke en hue, da der er masser strikkeopskrifter til huer. Har du en baby? Så har du, med alle deres strikkeopskrifter til baby, rig mulighed for at strikke lige præcis den trøje, strømpe eller bluse, som barnet skal forkæles med.

Du finder listen med 6500 gratis strikke opskrifter her

Strikkeopskrifter til både baby og børn

Det er efterhånden blevet en tradition at strikke til små babyer og børn, da de endnu er i den alder, hvor forældrene bestemmer hvilket tøj de skal have på. Om det er en sød strikket trøje eller et par nuttede strømper, er babyen ligeglad med. Desuden er det meget praktisk, da det hjælper med til, at babyen har den rette temperatur – og det er yderst vigtigt! Så at strikke til en baby/et ban, er noget af det bedste du kan gøre – det kræver dog du finder det rette garn, så kan du være sikker på, at de bliver vilde med det du har strikket.

Du finder derfor et stort udvalg af strikkeopskrifter til både baby og børn her på siden. Er du ikke så vild med at strikke, men foretrækker hellere at hækle, så er der stadigvæk rig mulighed for at lave noget til den lille. Vi har nemlig også et stort udvalg af hækleopskrifter til de små. Gå på udkig i alle opskrifterne her på siden – de fås alle til en fornem pris, og så er der ikke mindst hurtig levering, så du kan komme i gang med de strikke projekt.

Ingen strikkeopskrift uden kvalitets garn!

Nu er du kommet til det punkt, hvor du har fundet den rette strikkeopskrift og skal i gang med at strikke genstanden. En ting der er godt at vide, inden du går i gang, er at du aldrig skal gå ned på kvaliteten af garnet – for det er med til at give dit projekt et lækkert slutresultat.

I strikkekataloget, strikkebogen eller den gratis opskrift du har fundet, vil det altid stå beskrevet hvilket garn du skal bruge. Det er vigtig du altid følger de anvisninger, ellers lever det færdige resultat måske ikke op til opskriften.

Her på siden finder du præcis det garn, som du skal bruge til din strikkeopskrift – hvad enten der er bomuldsgarn, som giver en dejlig blødhed, eller akrylgarn, som bruges af nybegyndere. Der findes mange forskellige slags garntyper – Alt sammen kan du finde og købe her hos eGarn.dk