Strikkepinde

Strikkepinde – Køb dine strikkepinde hos eGarn.dk!

Strikkepinde er et af de – hvis ikke dét – vigtigste redskab for dig, der elsker at strikke. Uden strikkepinde ville strikkeprojekterne kompliceres noget så grusomt, og vi er derfor stolte af at fortælle, at du naturligvis kan købe strikkepinde her hos eGarn.dk.

Strikkepinde undervurderes ofte af de ”nye strikkere”. Pindene anses blot som værende en ekstra udgift, og kvaliteten vægtes derfor ikke så højt. Er man en erfaren strikker, så ved man, hvor meget kvaliteten af en strikkepind betyder. Dels er det med til at øge din egen komfort, og dels kan de være altafgørende for, om dit projekt afsluttes med det ekstra gyldne touch. Med andre ord må du som ”ny strikker” ikke falde i fælden, hvor strikkepinde blot kommer i den sure udgiftspost.

Hvilken strikkepind bør jeg vælge?

Der findes, ligesom med garn, tonsvis af forskellige typer strikkepinde. Nogle er af træ, andre er af metal. Nogle er sorte mens andre er hvide. Nogle er beregnet til strømper, og andre er beregnet til børn. Med andre ord kan det være en jungle at udvælge de bedste strikkepinde – men frygt ej, vi forsøger at guide dig så godt vi kan.

Når der skal udvælges strikkepinde, så er det først og fremmest vigtigt at fastslå, hvilke projekter de primært skal bruges til. Som tidligere nævnt er det muligt at få eksempelvis strømpestrikkepinde, hvilket vil være det ideelle valg, hvis du primært har i sinde at strikke strømper. Ønsker du derimod strikkepinde, der er gode til nybegyndere, så er de såkaldte jumperpinde et godt sted at starte.

• Her hos eGarn.dk sælger vi langt de fleste slags strikkepinde – faktisk lige fra strikkepinde til børn til rundepinde. Mangler du derfor et strikkepindesæt, så er du havnet det helt rigtige sted!

Rundepinde – Køb dem her hos eGarn.dk!

En af de populære former for strikkepinde er rundepinde. Disse kommer i mange forskellige typer, farver og materialer – alt sammen noget, som vi her hos eGarn.dk tilbyder. Du er måske allerede bekendt med rundepinde, og har en idé om, hvad du skal bruge – men skulle du stadig være lidt i tvivl, så læs med herunder.

Rundepinde kommer i følgende forskellige materialer: Træ, metal, aluminium og plastik. Det store spørgsmål er naturligvis, hvilket materiale der er bedst for dig. Herunder har vi forsøgt at tydeliggøre, hvilke materialer vi anbefaler til hvem.

• Træ – Et utroligt nemt og nærmest lydløst materiale. Du vil endvidere opleve, at træ er det, måske, mest behagelige materiale, da det opvarmes i hænderne.

• Metal – Med den blanke og glatte overflade er rundepinde af metal det rette valg for dig, hvis du er nybegynder men ønsker kvalitet.

• Aluminium – I tråd med metal, så er aluminium et fantastisk materiale, hvis du ønsker at maskerne skal glide let og elegant.

• Plastik – Ønsker du et let materiale, som også bruges hel ubesværet, så kan du med fordel vælge rundepinde af plastik.

Vi håber, at ovenstående har hjulpet dig i din beslutningsproces. Skulle du stadig være i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os.

”Mit barn skal strikke – har i også strikkepinde til børn?”

Som tidligere nævnt, så går vi op i at have strikkepinde til enhver. Det er derfor en selvfølge, at vi også har strikkepinde til børn. Disse er blevet specialiseret, så de bl.a. kun kommer i plastik og har en kortere længde. Mange vil opleve, at strikning bliver sværere des længere strikkepindene bliver. Strikkepinde til børn er derfor afkortet, for at gøre processen nemmere for de små. Derudover vil du se, at vores strikkepinde til børn bl.a. har motiver og ekstra tilbehør, der gør det endnu sjovere at strikke.

Strikkepindesæt – Vi har et stort udvalg!

Har du allerede planer om, at skulle lave en masse forskellige kreationer? Vil disse kreationer strække sig fra alt lige fra sweatre til strømper? Så er et strikkepindesæt det rette valg.

Når der skal strikkes forskellige ting, vil det helt naturligt kræve, at du har forskellige strikkepinde. Disse kan du naturligvis vælge at købe separat – men vi har forsøgt at gøre det lidt smartere. I vores udvalg af strikkepindesæt vil du finde alle de strikkepinde, du vil få brug for – i ét sæt! Ved køb af et strikkepindesæt vil du derfor være godt dækket ind, hvis du pludselig skulle blive inspireret til et strikkeprojekt, du i første omgang ikke havde forventet at skulle lave. Derudover vil du opleve, at det bedre kan betale sig at købe strikkepindene i sæt fremfor hver for sig.

Køb dine strikkepinde online og spar penge!

En af dine største fordele ved at købe strikkepinde online er, at du har mulighed for at spare store summer. Vi hos eGarn.dk går op i, at du får den bedst mulige oplevelse ved at handle hos os – og vi tror, at en del af den gode oplevelse kommer af at kunne handle bl.a. strikkepinde billigere ind. Derudover ser vi det som et stort plus, at du kan sidde derhjemme og bestille dine varer – vi står for alt fra pakning til levering!

Ved at handle her hos eGarn.dk, er du sikret en høj kvalitet – hvad end du køber strømpestrikkepinde eller filtkugler. Vi håber, at du vil give os chancen for at vise dig, hvilke højder god service kan tages til. Vi ser frem til at fremsende dine nye strikkepinde!